Simić: Mi smo Zvezda, ne plašimo se Jang Bojsa!

Autor:

Sport

18.08.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ostvarila važan trijumf u Subotici protiv Spartaka. Crveno-beli su slavili rezultatom 3:2 i napravili dobru uvertiru pred duel sa Jang Bojsom u Bernu u sredu od 21 sat u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić

Veljko Simić je postigao drugi gol na meču, a za klupski sajt je istakao veliku želju ekipe da odnese sva tri boda iz Subotice.

- Vrlo važna pobeda za nas. Moj pogodak bio je plod dobre akcije. Prvo je Krstović dao loptu Tomaneu u dubinu, a zatim mi je naš napadač odličnim asistencijom omogućio da postignem gol. Gol je došao u bitnom trenutku, iako nije označio kraj uzbuđenja na stadionu u Subotici. Pokazali smo da imamo snage i jaku želju za pobedom, što smo i materijalizovali na kraju utakmice, rekao je Simić za klupski sajt.

Ofanzivni vezista je istakao da Zvezdu očekuje težak dvoboj sa šampionom Švajcarske, ali veruje u povoljan rezultat već u Bernu.

- Očekuje nas težak meč u plej-of za Ligu šampiona, ali nadam se da ćemo se iz Švajcarske vratiti sa povoljnim rezultatom. Jang Bojs je dobra ekipa, prvak svoje zemlje i prošlogodišnji učesnik Lige šampion, kao i mi. Savladali su tada Juventusu grupi, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu, ali mi smo Zvezda, nikog se ne plašimo i susret sa kvalitetnim protivnicima nas dodatno motiviše. Verujem da će publika uživati u lepom i kvalitetnom fudbalskom okršaju, dodao je Veljko Simić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading