"Možda je VAR bio na pauzi za kafu!"

Autor:

Sport

18.08.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu engleske Premijer lige Mančester siti i Totenhem odigrali su nerešeno, 2:2. Menadžer "građana" Pep Gvardiola nema ništa protiv upotrebe VAR tehnologije, ali kaže da se mora biti dosledniji u primeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

U 91. minutu gol Žezusa poništen je jer je prethodno Laport igrao rukom.

-U prvom poluvremenu, penal? Pitajte dvojicu sudija kod kornera, onda idite u London i pitajte VAR. Idite u London, pitajte velike šefove. Ja nisam VAR. Bio je penal, Lamela je išao preko Rodrija i bio je penal. Možda je u tom trenutku VAR bio na pauzi za kafu- rekao je Gvardiola.

- Zašto nije igranje rukom prošle godine Ljorenteu u četvrtfinalu Lige šampiona, a sada jeste Laportovo? Zašto? Takve stvari moraju da se razjanse. Šteta je jer nam se to dogodilo u poslednjim minutima. Preživeli smo isto to u Ligi šampiona, sada je bila poslednja akcija na meču i dali smo gol. Ali pitajte VAR ljude- rekao je Gvardiola.


U trećem kolu sledeće nedelje Siti gostuje Bornmutu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading