Milojević kipti od besa: Strpljenje mi je na izmaku za neke igrače!

Autor:

Sport

17.08.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, uprkos pobedi na teškom gostovanju protiv Spartaka u Subotici, nije zadovoljan izdanjem pojedinih igrača, koji po ustaljenoj praksi dobijaju šansu u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Zvezda je u Subotici izašla u šarolikom sastavu, zbog Milojevićeve potrebe da odmara pojedine igrače između duela sa Kopenhagenom i Jang Bojsom, ali i zbog želje da se uveri koliko ima "dugu klupu".

Prema njegovim rečima, stpljenje sa pojedinim igračima koji ne koriste dobijenu priliku polako je na izmaku.

- Video sam utakmicu onako kako sam i pretpostavio da će biti pre meča. Moramo da dajemo prilike nekim igračima, ali moje strpljenje je polako na izmaku. Promene dovode od sjaja do očaja. Došli smo do momenta da jurimo rezultat. Dosta tragikočno smo napravili nekoliko individualnih grešaka, ali neka ostane samo to da smo pobedili - nije bio zadovoljan Milojević izdanjem pojedinih igrača.

Pred duel protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj Milojević ističe da će uroditi plodom to što su nosioci Zvezdine igre odmarali u Subotici.

- Dosta igrača smo ostavili da se odmori. Velika je iscrpljenost, probaćemo da se oporavimo i odigramo što je moguće bolje protiv Jang Bojsa - rekao je Milojević.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović poželeo je Zvezdi plasman u Ligu šampiona navodeći da ni bod ne bi bio nezaslužen da je ostao u Subotici.

- Znali smo da će nas Zvezda kazniti. Nijednog trenutka nismo odustajali od naše koncepcije igre. Bod ne bi bio nezaslužen, ali Crvena zvezda je Crvena zvezda...Poželeo bih Zvezdi plasman u Ligu šampiona - rekao je Gaćinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading