Dobre vesti za navijače Liverpula!

Autor:

Sport

16.08.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijače Liverpula veoma je zabrinula vest da je i drugi golman Adrijan, doživeo bizarnu, ali neugodnu povredu zgloba. Njegovo igranje u Sautemptonu ozbiljno je dovedeno u pitanje, ali Španac ima dobre vesti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijan

Osećam se danas mnogo bolje. Nadam se da će terapija nastaviti sa ovakvim napretkom. Veliki sam otimista da ću biti starter u Sautemptonu - rekao je Adrijan.

Španski golman, koji je stao među stative Liverpula posle povrede Alisona, na bizaran način se povredio posle osvojenog Superkupa Evrope, u kojem je bio junak jer je odbranio poslednji penal Ejbrahamu. Jedan navijač koji je utrčao na teren kako bi se pozdravio sa junakom, okliznuo se i udario je slučajno Adrijana u zglob.

Jirgen Klop je najozbiljnije izrazio zabrinutos povodom spremnost Španca da brani, pa je najavio da bi mogao umesto njega da stane na gol veteran Endru Lonergan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading