U Nionu su baš brzi: Partizanu stigao odgovor od UEFA, evo kada pada odluka!

Autor:

Sport

16.08.2019

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala (UEFA) obavestila je FK Partizan da će o pisanom obrazloženom zahtevu pravnog tima crno-belih za poništenjem dejstva prvostepene odluke o kazni odlučivati u utorak, dva dana pre utakmice srpskog kluba protiv Moldea u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

UEFA je u ponedeljak donela odluku o tome da se Partizan kazni sa dve utakmice bez publike na domaćem terenu u evropskim utakmicama zbog, kako su naveli u obrazloženju, širenja rasizma i isticanju neprimerenih simbola na tribinama.

Kako je otkrio potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić na svom Tviter nalogu, Partizan je uložio žalbu na ovu odluku, a u utorak se očekuje da se UEFA izjasni sa konkretnim stavom po ovom pitanju.

Podsetimo, crno-belima se na dušu stavlja to što su navijači vfređali rezervistu Malatije Mičela Donalda, koji je tri godine nosio dres rivalske Crvene zvezde (bio i kapiten), dok je problem nastao i u vezi sa keltskim krstom, koji takođe nije po merilima UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading