Zidan ignorisao Jovića na konferenciji za štampu!

Autor:

Sport

16.08.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala iz Madrida u subotu igraju prvi meč u novoj sezoni Primere i to protiv Selte u gostima. Ono što zabrinjava nas u Srbiji je status Luke Jovića, za kojeg se čini nema mesta u timu za početak takmičarske sezone.

Luka Jović

Real Madrid je doveo Jovića za 60 miliona evra iz Ajntrahta kao glavno pojačanje u napadu, ali srpski fudbaler nije impresionirao trenera Zinedina Zidana tokom leta.

Pre nekoliko dana španski mediji su objavili vest da bi Real već sada mogao da pošalje Jovića za pozajmicu, a oni koji prognoziraju startnih 11 za prvo kolo u špicu vide isključivo iskusnog Karima Benzemu.

Da je Jović daleko od Realovih planova pokazao je i sam Zinedin Zidan, koji je uoči meča sa Seltom pričao o skoro svim igračima osim o srpskom reprezntativcu.

Mada, Zidan je istakao da računa na svih šest novih igrača koji su došli ovog leta, a među kojima je i Jović.

- Predsezona je prošla, radili smo dobro bez obzira na rezultate. Ono što se računa je takmičenja. Zadovoljan sam sa svima - rekao je Zidan.

Najveći preokret u timu Reala mogao bi da bude povratak Hamesa Rodrigesa. On je nedeljama navodno bio na korak od transfera u Napoli i Atletiko Madrid, ali bi u subotu mogao da se nađe u startnih 11 Reala u Vigu.

- Hames je u formi i drago mi je što je s nama - rekao je trener "Kraljevskog" kluba koji je dodao da računa i na Gareta Bejla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading