"Nejmar je bomba za svlačionicu!"

Autor:

Sport

16.08.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Barselone Hristo Stoičkov izjavio je da je Brazilac Nejmar nije potreban katalonskom timu i da bi njegov dolazak "poremetio" svlačionicu.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Napadač Pari Sen Žermena je tokom leta konstantno povezivan sa povratkom na Kamp Nou, koji je napustio 2017. u rekordnom transferu od 222 miliona evra, a nekadašnji bugarski reprezentativac smatra da to ne bi bio dobar potez.

- Barseloni nije potreban Nejmar. Tamo nema mesta za njega, jer već imaju važne igrače kao što su Grizman, Suarez, Mesi i Dembele. Gde bi on igrao u tom timu? Bila bi to bomba u svlačionici. Ja ga lično ne želim ponovo u Barseloni - rekao je Stoičkov za američku TV stanicu Univižn.

Stoičkov, koji je sa Barselonom osvojio pet titula u La Ligi, smatra da katalonski klub ne može da izdvoji veliki novac za angažovanje Nejmara.


Nejmarova budućnost je predmet višenedeljnih spekulacija, a pored Barselone kao novi potencijalni klub pominjan je i Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading