Aris napravio čudo, pa ispao: Molde sledeći rival Partizana!

Autor:

Sport

15.08.2019

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana igraće sa norveškim Moldeom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Norveški tim je uz dosta sreće izbacio grčki Aris sa ukupnih 4:3, iako je u revanšu ispustio tri gola prednosti sa svog terena.

Činilo da će meč u Solunu predstavljati samo formalnost nakon 3:0 u Skandinaviji. Međutim, već do poluvremena Aris je uspeo da postigne dva gola i brzo se vrati u život, a onda šest minuta pre kraja revanša stigne i do 3:0 i tako potpuno izjednači ukupni rezultat.

Krenuli su Grci silovito i u produžetku, pretili preko Martinesa i Diginija, a onda je u nadoknadi vremena prvog dodatnog perioda usledio hladan tuš.

Molde koristi priliku za kontranapad, Matis Boli sjajno prati dubinsko dodavanje po levoj strani i lobuje golmana Arisa za muk na tribinama.

Iako su im bila potrebna još dva gola, verovali su fudbaleri grčkog kluba u čudo do samog kraja. Žestoko su pritisli goste, imali nekoliko sjajnih prilika preko Junsa, ali su Norvežani odoleli i prošli dalje.

Tako se Molde posle samo mesec dana vraća u Srbiju. Norveški tim je u II kolu kvalifikacija izbacio Čukarički. Nakon 0:0 u Skandinaviji, slavili su 3:1 na Banovom brdu.

Partizan će biti domaćin Moldeu u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope 22. avgusta, dok je revanš 29. u Norveškoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading