(FOTO) Tumba razgovarao sa Milivojevićem! OSMESI GOVORE SVE, "POVRATAK OTPISANOG"!

Autor:

Sport

15.08.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema! Jedan "otpisani" ponovo postaje "orao"! Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević i selektor najboljeg nacionalnog tima, Ljubiša Tumbaković, posetili su naše reprezentativce koji igraju u Engleskoj, Nemanju Matića, Luku Milivojevića i Aleksandra Mitrovića.

RepublikaFoto: fss.rs
Milivojević, Mitrović, Tumbaković i Matijašević

- Razgovarali smo o predstojećem okupljanju koje nas očekuje u septembru, selektor Tumbaković je izneo svoje planove i očekivanja, stavili smo ad akta neke stvari i idemo dalje, tako da se nadam, da će svi biti na okupu- Optimisti smo pred meč sa Portugalom, naši reprezentativci nastupaju u jakim ligama, dobri su igrači, mi treba da napravimo dobru grupu, selektor i svi mi oko njega, dobru atmosferu - rekao je Matiješević.

RepublikaFoto: fss.rs
Luka Milivojević i selektor Ljubiša Tumbaković

Nastavio je u istom ritmu.

- Pričali smo naravno sa Lukom Milivojevićem, on je raspoložen, nismo se vraćali na neke teme, selektor Ljubiša Tumbaković je insistirao da gledamo u budućnost, da napravimo zajedno dobru atmosferu. Moramo da približimo publiku reprezentaciji, jer ovo nije klub, nego reprezentacija svih nas, treba da svi budemo kao jedan, publika, novinari, igrači - zaključio je Matijašević.

RepublikaFoto: fss.rs
Aleksandar Mitrović i selektor Ljubiša Tumbaković

Selektor Ljubiša Tumbaković je bio zadovoljan.

- Jedan deo naših prioriteta bio je da razgovaramo sa svim igračima. I priča je bila spontana, ništa mi nismo ni obećavali ni od njih nešto tražili, jednostavno smo razgovarali. I dobro je bilo. Pogledali smo najpre utakmicu Kristal Palas - Everton. Luka Milivojević je, kako bi mi treneri rekli, "gazda" u ekipi. Prilagodio je svoj način igre zadacima koje mu trener postavlja.Bio je vrlo ubedljiv, vidi se da je to tek prva takmičarska utakmica i postojala je bojazan kod obe ekipe da se ne izgubi - jasan je Tumbaković.

RepublikaFoto: fss.rs
Milivojević, Mitrović, Tumbaković i Matijašević

Jasno je, "orlovi" su dobili još jednog aduta, a široki osmesi sve govore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading