Stanojević preuzeo velikana!

Autor:

Sport

15.08.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak je preuzeo petostrukog prvaka Afrike, sada je to i zvanično, i tako nasledio Kaleda Galala koji je platio ceh nakon poraza od najvećeg rivala Al-Ahlija pre mesec dana u finišu sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Galal je u maju preuzeo ekipu od Kristijana Grosa, sa kojim klub nije produžio ugovor usled visokih finansijskih zahteva Švajcarca.

Zanimljivo je da je Stanojević dobio poverenje Zamaleka iako su "u igri" bila iskusnija imena poput Ramona Diaza, Haimea Pašeka i Žezualda Fereire, te će nekadašnji trener Partizana u petak parafirati i preuzeti tim, što je potvrdio predsednik kluba Mortada Monsur.

Zamalek je prethodnu sezonu završio na drugom mestu iza Al-Ahlija, a novu sezonu kreće već 16. avgusta, i to iz Somalije gde će odigrati meč Afričke Lige šampiona protiv tamošnje Dekadahe.

Ostaje da se vidi da li će Stanojević predvoditi ekipu na tom gostovanju s obzirom na to da će samo dan ranije zvanično postati trener.

Od odlaska iz Partizana 2012. godine, Stanojević je vodio Dalien, Peking Guan, Makabi Haifu, Peking BG, PAOK, Al-Kadsiah i Peking Rene.

Ovo će mu biti prvi afrički tim koji će voditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading