Milošević pred Malatiju: Mi iz Srbije smo na sve navikli, ništa nas ne može iznenaditi!

Autor:

Sport

14.08.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa nema razloga da bilo šta menja u revanš meču protiv Malatije u odnosu na prvu utakmicu. On je istakao da će najvažnije biti da crno-beli izdrže pritisak.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema mnogo tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas- rekao je je Milošević na konferenciji za novinare u Malatiji.

Fudbaleri Partizana sutra gostuju Malatiji u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Prvi meč, odigran pre nedelju dana, završen je pobedom crno-belih s 3:1.

- U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmicu na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar- rekao je Milošević.

Turske novinare je zanimalo da li će njegova ekipa u revanš meču igrati kao u Beogradu ili će se možda braniti.

RepublikaFoto: Starsport

- Činjenica da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo- rekao je Milošević.

On je istakao da njegovi igrači potpuno moraju da izbrišu rezultat prve utakmice iz glave.

- Treba samo da memorišemo neke stvari koje smo dobro uradili, da probamo da ih ponovimo, probaćemo u određenoj meri i da iznenadimo protivnika...- rekao je Milošević.

Partizan će, prema najavama, dočekati pun stadion.

- Što se tiče publike, ja mislim da smo mi kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi niti zaprepastiti. Na sve smo navikli u Srbiji, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas- rekao je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport

Turske novinare je zanimalo i da li su crno-beli probali kajsije, po kojima je ovaj region najpoznatiji.

-Obavestili su nas da su kajsije najbolji proizvod sa ovih prostora, ali ih još nismo probali, nadam se da ćemo sutra- rekao je on.

Fudbaler Partizana Aleksandar Ščekić rekao je da veruje da će sutrašnja utakmica biti teža od beogradske, ali da veruje u svoj tim da može do baraža za Ligu Evropa.

- Svi smo svesni da nas očekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svesni smo svog kvaliteta, verujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu neće biti nikakvih problema- rekao je Šćekić.

Utakmica između Malatije i Partizana igra se ovog četvrtka od 19.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading