Tadić samokritičan: Tenzija je uvek dobra, ali nisam smeo da promašim!

Autor:

Sport

14.08.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić je bio veoma kritičan prema izdanju svoje ekipe u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Nesuđeni finalista prošlosezonskog izdanja elitnog takmičenja je sa 3:2 savladao PAOK na svom terenu, posle 1:1 iz prvog meča.

- Morali smo bolje da odigramo. Početak sezone je uvek težak za nas, morali smo da promenimo mnogo igrača i to je uvek problematično. Moramo da imamo veći nivo zajedništva, da bolje pritiskamo protivnika i da koristimo prostor između linija. Zaista moramo da radimo na tim stvarima- rekao je Tadić.

Reprezentativac Srbije je na utakmici izveo čak tri penala, a dva su završila u mreži.

- Ta tenzija je uvek dobra, ali nije dobro kada se promaši prvi penal. Jednostavno morate da ostanete jaki u glavi i da održite fokus. Nije mi bilo teško da šutnem drugi penal, morao sam da preuzmem odgovornost. To je važno, ja sam jedan od najstarijih igrača i uvek moram da preuzimam odgovornost- naveo je Tadić.

Ajaks je stigao do plej-ofa za Ligu šampiona, ali se na tome ambicije legendarnog holandskog kluba ne završavaju.

- Moramo da uđemo u Ligu šampiona. To je najvažnija stvar za nas- istakao je Tadić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading