Švajcarci poslali upozorenje "Delijama"!

Autor:

Sport

14.08.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jang Bojs se ozbiljno priprema da ugosti Crvenu zvezdu i njene navijače, ali i da spreči da pristalica srpskog tima bude više na stadionu u Bernu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

Švajarski klub je izdao saopštenje o ulaznicama za prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, koji se igra naredne srede. U saopštenju se upozorava da će navijači beogradskog tima moći da budu samo u određenom sektoru na stadionu.

– Navijačima Crvene zvezde biće dostupne samo ulaznice za sektor namenjen gostima (B12-B15) i prodavaće se isključivo preko Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Za sve dalje informacije kontaktirajte svoj klub. Pristalice Crvene zvezde koje budu došle u posed ulaznica za neki drugi sektor, ukoliko na vreme ne pošalju zahtev za zamenu, ili barem delimičnu zamenu, te uđu na stadion, iz bezbednosnih razloga biće udaljeni sa tribina bez prava na povraćaj novca ili ulaznice, upozorili su iz Jang Bojsa.

Prva utakmica između šampiona Švajarske i Srbije igra se u sredu, 21. avgusta u Bernu, od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading