(VIDEO) Tadić odveo Ajaks na korak od Lige šampiona!

Autor:

Sport

13.08.2019

19:33 >> 20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić je promašio jedan, a potom realizovao dva penala u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv PAOK-a i odveo svoj tim u plej-of Lige šampiona. Holanđani su nadigrali Grke sa 3:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Jedan od glavnih aktera u prvom delu meča je bio srpski fudbaler Dušan Tadić, koji je preuzeo odgovornost za oba penala, ali prvi je promašio, dok je posle drugog rezultat bio 1:1.

PAOK je poveo golom Bisesvara u 23. minutu, ispratio je centaršut i uputio perfektan udarac sa ivice šestnaesterca. Tadić je imao priliku da izjednači sa bele tačke, ali je golman PAOK-a pročitao njegovu nameru. Međutim, samo deset minuta kasnije, Varela je igrao rukom Tadić je ponovo preuzeo odgovornost, ali ovog puta je bio precizan.

Prednost Holanđanima doneo je Taljifiko, da bi Tadić u 84. minutu realizovao još jedan penal. Bisesvar je u samoj završnici meča smanjio na 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading