Šok u Madridu: Zidan tera Jovića iz Reala, već mu pronašao zamenu!

Autor:

Sport

13.08.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko meseci posle dolaska, Luka Jović bi uskoro mogao i da napusti Real iz Madrida!

Luka Jović

"Don Balon" prenosi da srpski napadač nije impresionirao trenera Zinedina Zidana, koji planira da ga pošalje na pozajmicu.

Za sada nije poznato koja bi mogla da bude nova Jovićeva destinacija.

Španski list navodi da mladi fudbaler nema ništa protiv da ode negde na "kaljenje" kako bi igrao u kontinuitetu i obezbedio povratnu kartu za "Santjago Bernabeu".

Real je Ajntrahtu iz Frankfurta platio 60 miliona evra za srpskog reprezentativca, a već sada ga se odriče na neko vreme.

Odlazak Jovića otvorio bi novi problem za Zidana, jer, osim Karima Benzeme, nema na raspolaganju ozbiljnog napadača. "Don Balon" navodi da zbog toga Real Madrid planira da dovede najboljeg strelca Đirone Kristijana Stuanija.

Đirona je ispala iz Primere, a Stuanija bi "kralj" mogao da kupi jeftino, za svega sedam miliona evra.

Pojedini mediji i dalje tvrde da Real pregovara sa Nejmarom, a svi su jednoglasni u navodima da Madriđani žele da dovedu i vezistu Ajaksa Donija van de Beka.

Iz Engleske stiže još jedna bombastična vest vezana za Real, "Miror" navodi da bi Zinedin Zidan mogao da napusti klub nezadovoljan delovanjem kluba u prelaznom roku. Jesu dovedeni Eden Azar i Eder Militao, ali Francuzu nisu ispunjene najveće želje - kupovina Pola Pogbe i prodaja Gereta Bejla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading