Suma spreman za rat!

Autor:

Sport

13.08.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije neće biti drugačija od prve u Beogradu.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Sejduba Suma

Prema mišljenju Partizanovog veziste, ne bi trebalo očekivati veliku razliku u samom meču u odnosu na beogradski duel sedam dana ranije.

- Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija, osim nekih malih detalja. Sve je u mentalititetu i u tome koliko želimo da pobedimo ovu utakmicu - rekao je Suma za klupski sajt.

Crno-beli u Tursku putuju sa prednošću od 3:1, a revanš se igra u četvrtak od 19 sati.


- Verujem da idemo maksimalno koncentrisani i motivisani. Svi znamo da idemo u neku vrstu "rata" u kojem treba pripremiti sebe za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade - zaključio je Suma.

Ukoliko Partizan prođe Malatiju za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igraće protiv boljeg iz duela Molde - Aris (prvi meč 3:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading