"Za razliku od Mesija, osvajao sam LŠ sa više klubova!"

Autor:

Sport

13.08.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dokumentarcu za DAZN Kristijano Ronaldo je govorio o tome šta je ključna razlika između njega i Lionela Mesija. Portugalac smatra da je učešće i uspeh u Ligi šampiona glavna razlika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Najveća dilema svetskog fudbala već više od decenije je da li je bolji Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi. Rasprava na ovu temu verovatno ne može da se završi.

Kada bi se uporedili Ronald i Mesi po broju titula, Portugalac ima pet osvojenih trofeja u Ligi šampiona i pet Zlatnih lopti dok je Argentinac četiri puta bio prvak Evrope i takođe je pet puta bio proglašen za najboljeg fudbalera sveta. 

- Razlika između mene i Mesija je ta što sam ja igrao za nekoliko klubova i osvojio sam Ligu šampiona da različitim klubovima. Bio sam najbolji strelac Lige šampiona šest sezona uzastopno. Nema mnogo igrača koji imaju pet osvojenih trofeja u Ligi šampiona i zato osećam da mogu da se identifikujem sa tim takmičenjem - kazao je Kristijano Ronaldo koji je Ligu šampiona jednom osvojio sa Mančester Junajtedom, a četiri puta sa Realom.

- Mesi je odličan igrač koji će biti zapamćen ne samo zbog Zlatnih lopti već je kao i ja napredovao iz godine u godinu. Ja se budim svako jutro sa idejom da treniram i da imam cilj da ostvarim nešto novo, ne samo da zaradim novac - poručio je Ronaldo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading