Alison pauzira nekoliko nedelja!

Autor:

Sport

12.08.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski golman Alison koji nastupa za Liverpul, povredio se na otvaranju nove sezone Premijer lige i pauziraće nekoliko sedmica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alison Beker

Dvadesetšestogodišnji Brazilac se povredio prilikom ispucavanja lopte u 39. minutu utakmice sa Noričom i zbog te povrede lista biće van terena nekoliko nedelja.

Otkako je stigao iz Rome, Alison je bio jedan od ključnih igrača Liverpula i njegov izostanak će sigurno osetiti ekipa Jirgena Klopa.

- Ne želim da prognoziram sada, ali ćemo nekoliko nedelja igrati bez Alison sigurno, a onda ćemo videti. Mnogi već pričaju da ga neće biti šest nedelja, međutim Ali nije imao mnogo povreda u karijeri i voleo bih da se malo sačeka sa prognozama- rekao je Jirgen Klop.

Očekuje se da Liverpul dovede Endija Lonergana kao slobodnog igrača, pošto je tridesetpetogodišnji golman letos napustio Midlzbro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading