Ilija Stolica preuzima bivšeg šampiona Evrope!

Autor:

Sport

12.08.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Stolica je na korak do preuzimanja Steaue! Mladi stručnjak, koji se iskazao radeći u mlađim kategorijama Fudbalskog saveza Srbije, ali i kao trener Voždovca kada je zadavao glavobolje čak i večitim rivalima trebalo bi uskoro da sedne na klupu rumunskog velikana.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

 

Inače, Stolica je jedan od najtraženijih srpskih trenera u letnjem prelaznom roku, pominjao se i kao mogući selektor mlade reprezentacije Srbije, a kako stoje stvari Điđi Bekali, vlasnik Steaue, biće najbrži. On se između ostalog istakao se i kada je 2017. godine ispred nosa "ukrao" Crvenoj zvezdi i Partizanu štopera Bogdana Planića, koji je među najboljim defanzivcima rumunske lige.

Izgleda da je Bekali rešio da Steauu, koja u poslednje vreme nije na nivou renomea, vrati na staze stare slave, čemu u prilog govori to da se opredelio da pruži šansu mladom i ambicioznom Stolici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading