Pavkov glavna tema danskih medija!

Autor:

Sport

12.08.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Pavkovi neće igrati u revanš meču protiv Kopenhagena. Ova informacija jedna je od glavnih vesti u svim danskim sportskim medijima.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Kako se navodi na vodećim portalima u ovoj skandinavskoj zemlji, Pavkov je zbog povrede zadobijene u prvom meču na "Marakani", uprkos naporima i terapijom krvnom plazmom ostao u Beogradu.

U završnim delovima teksta spomenut je izostanak i Mohameda El Fardu Bena, koji je ušao u finišu prvog meča, dok neigranje Srđana Babića niko ne spominje, verovatno zbog toga što mladi defanzivac nije bio u postavi ni prošlog utorka.

Ipak, izostanak Filipa Stojkovića, ne prouzrokovan ni povredom ni kartonima, već ličnom odlukom Milojevića da ga ne vodi, prošla je neopaženo na danskim portalima, koji verovatno, kao i u slučaju Babića, nisu obratili pažnju na igrače koji nisu bili u timu prošlog utorka.

Crveno-beli su otputovali u dansku prestonicu, a meč protiv Kopenhagena igra se u utorak od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading