Boaći: Zvezda i ja nismo izgubili DNK lavova, pobedićemo u Kopenhagenu!

Autor:

Sport

12.08.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći veruje da će šampion Srbije sa osmehom na licu napustiti teren u Kopenghagenu posle revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv istoimenog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Zvezda posle beogradskih 1:1 putuje u prestonicu Danske gde je sutra uveče očekuje presudan duel kada je reč o daljem pohodu za drugo uzastopno učešće u Ligi šampiona.

U izvesnom odsustvu prvog napadača Milana Pavkova, Boaći će početi u startnih 11 protiv Danaca, a pred duel navodi da Kopenhagen nije bolji od Zvezde.

- Očekujem da ćemo pobediti, jer imamo sjajan tim. Kopenhagen je dobra ekipa, imaju naše poštovanje, ali rezultat iz Beograda ne daje im prednost, jer smatram da smo bolji tim. Zvezda nikome ne priznaje da je bolji rival, u svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo, da dominiramo, a ne da budemo puki sparing partner - rekao je za Večernje novosti Zvezdin centarfor.

Strelac golova protiv Suduve i Helsinkija u uvodnim kolima kvalifikacija naveo je da Zvezda i on nisu izgubili DNK lavova.

- Znam da navijači od mene očekuju da zatresem mrežu. Znate da ću ja sve dati za pobedu Zvezde. Bio bih srećan da mogu navijačima da se odužim i pobedom i golom, ali mislim da će samo prolazak u plej-of biti zadovoljavajući za sve. Zvezda i ja nismo izgubili DNK lavova, ovaj meč će pokazati koliko smo gladni pobeda i uspeha - zaključio je Boaći.

Duel Zvezde i Kopenhagena igra se u utorak od 20 sati u prestonici Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading