Nije ih štedeo: Brežančić otkrio šta je Milošević rekao fudbalerima Partizana posle remija!

Autor:

Sport

12.08.2019

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Rajko Brežančić rekao je da je ekipa remi protiv Napretka (2:2) doživela kao poraz i da nema opravdanja, kao i da je taj rezultat opomena pred duel sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Rajko Brežančić

Partizan je sinoć dva puta gubio u Kruševcu, a na kraju je osvojio bod protiv Napretka, 2:2, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Brežančić je postigao gol u 14. minutu za 1:1.

- Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa trenerom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio - i da igramo dva dana, nećemo dati gol. Remi nam je toliko teško pao, kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Trener nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo - rekao je Brežančić za klupski sajt.

Kako je naveo, prvenac u povratničkom mandatu u dresu Partizana naveo je da bi gol Napretku menjao za tri boda.

- Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka. Dobro se osećam po pitanju forme, ali bih ovaj gol menjao za tri boda - naveo je Brežančić.

Partizan će u četvrtak igrati u Turskoj protiv Malatije, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču Partizan je pobedio sa 3:1.

- Ako je trebao ovakav kiks da se desi neka se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj. Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu, vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put - rekao je Brežančić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading