Auba skratio Arsenalove porođajne muke, velika NULA u Lesteru!

Autor:

Sport

11.08.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prva dva meča nedeljnog programa postignut je samo jedan gol. Arsenal je u gostima savladao Njukasl 1:0, dok je u meču na Kings Pauer stadionu bilo 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mejtland Najls i Obamejang

Arsenal je gostovao Njukaslu i teškom mukom došao do bodova. Najbolju šansu u prvom delu imao je domaći tim, kada je Longstaf udarcem iz daljine pogodio stativu. Ipak, do gola su stigle Tobdžije.

Mejtland-Najls je oduzeo loptu, odlično povukao i u 58. minutu uposlio samog Pjera Emerika Obamejanga, kome nije bilo teško da savlada Dubravku. Do kraja je pretio Njukasl, ali i Arsenal iz kontri, međutim golova nije bilo i Arsenal je ostvario pobedu bez primljenog gola u gostima, što nije bio čest slučaj u prošlosti.

U jednom do derbija prvog kola Lester i Vulverhempton odigrali su bez golova. Nije bilo previše šansi na King Pauer stadionu. Domaćin je dominirao, ali Vulvsi su imali najbolje prilike, preko Žote u finišu prvog poluvremena i Himenesa na početku drugog, kao i poništen gol.

Dendonker je posle kornera zatresao mrežu, domaći se nisu bunili, ali je Andre Mariner ipak poništio posle intervncije iz VAR sobe. Snimak je pokazao da je pre gola Dendonkera Boli igrao rukom, zbog čega je pogodak poništen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading