Još jedna glavobolja za Milojevića pred put u Dansku!

Autor:

Sport

10.08.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i pored bolje igre na ''Marakani'' ostvarila samo 1:1 protiv Kopenhagena, ali više od tog rezultata, šefa struke crveno-belih Vladana Milojevića brinu povrede pojedinih njegovih fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Strelac iz prvog meča Milan Pavkov je u poluvremenu morao da napusti teren zbog povrede mišića i još uvek je neizvesno da li će moći da se potpuno oporavi do revanša u utorak.

Bilo je na tu temu različitih informacija prethodnih dana, a ''Telegraf'' danas otkriva da je napadač Crvene zvezde podvrgnut terapijama kod doktorke Marijane Kovačević, koja je odavno poznata po svojim metodama lečenja takvih sportskih povreda.

Međutim, Zvezda ima još jedan, izgleda još veći problem. Isti izvor ovog popodneva navodi da je El Fardu Ben pogoršao povredu primicača u prvoj utakmici protiv Kopenhagena.

Bena je ova povreda mučila i pre pomenute utakmice, zbog čega je umesto njega u startnoj postavi zaigrao Vukanović, ali je reprezentativac Komorskih Ostrva dobio priliku u nastavku meča i - doživeo još veći problem.

Navodno, Benu je pre meča a Kopenhagenom pukao primicač na četiri milimetra, a posle utakmice ta ruptura se proširila na osam milimetara i kako ''Telegraf'' prenosi, šanse da on nastupi u revanšu ''skoro da i ne postoje''.


Od ostalih, probleme sa povredom imao je i Milan Rodić, koji je takođe tokom meča sa Kopenhagenom morao ranije da napusti teren, ali njegova povreda je lakše prirode i trener Milojević će najverovatnije moći da računa na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading