SILAN START PREMIJER LIGE: Pet komada na startu - Liverpul krenuo u drugoj brzini

Autor:

Sport

09.08.2019

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula odlično su počeli sezonu u Premijer ligi pošto su na svom "Enfildu" savladali Norič sa 4:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Liverpula mogu da budu zadovoljni

Na talasima odličnih igara iz prošle sezone Liverpul je nastavio i ove. Izabranici Jirgena Klopa do vođstva su stigli već u sedmom minutu kada je defanzivac gostiju Grant Henli pogodio sopstevnu mrežu.

Prednost je uvećana već u 19. minutu kada je Mohameda Salah na asistenciju Roberta Firmina postigao gol, a isti igrač je samo devet minuta kasnije uposlio Virdžila Van Dajka za velikih 3:0.

"Crveni" se nisu smirivali pa su do poluvremena stekli ubedljivije vođstvo kada je Divok Origi u 42. minutu postigao gol. 

U drugom poluvremenu mreža golmana Noriča je sačuvana, ali je kapitulirao čuvar mreže Liverpula Adrijan kada je Finac Temu Puki ubacio loptu u mrežu u 64. minutu.

Naredni rival Liverpula biće ekipa Sautemptona, dok će Norič pokušati da dođe do prvih bodova u ligi u kolu koji slede kada im na noge dolazi Njukasl.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading