Crvena zvezda u laganom ritmu do tri boda, Milojević kombinovao pred revanš sa Kopenhagenom!

Autor:

Sport

09.08.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost iz Lučana sa 2:0 u okviru četvrtog kola Linglong Tire Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Crvene zvezde

Vladan Milojević je odlučio da na teren pošalje kombinovanu postavu, a od prvog minuta videli smo najnovije pojačanje, Njegoša Petrovića.

Crveno - beli su već posle četiri minuta imali prednost. Miloš Vulić je majstorski izveo slobodan udarac sa nekih 23 metara! Zakasnio je golman gostiju, Rosić koji je loše procenio let lopte i nije mogao da stigne da odbrani ovaj udarac.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić

Posle prvog gola, videli smo jednu sporu i ne toliko dinamičnu utakmicu. Crvena zvezda je napadala i obletala oko gola Lučanaca, dok su se gosti krajnjim naporima, ali uspešno branili. Sredinom poluvremena, Srđan Babić je nakratko napustio teren, izgledalo je kao teža povreda, ali se mladi štoper brzo vratio na teren.

Ipak, u nadoknadi prvog poluvremena, šampion Srbije dolazi do drugog gola na ovoj utakmici. Lepo su kombinovali Jevtović i Gajić, krilni napadač je prevario Mićevića i plasirao loptu u donji desni ugao golmana Rosića. 

RepublikaFoto: Starsport
Milan Jevtović

Nije želeo Vladan Milojević da rizikuje oko Srđana Babića pa je visokog štopera ostavio na klupi, a u drugom poluvremenu će umesto njega igrati Miloš Degenek.

U 62. minutu, portugalski napadač Tomane ulazi u igru umesto Boaćija i beleži prve minute u zvaničnim utakmicama za crveno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović po prvi put u dresu Crvene zvezde

U osamdesetom minutu, poslednja izmena u redovima domaćeg tima. Nikola Krstović menja Ivanića, pa tako šampion Srbije do kraja igra sa dva napadača.

Poslednjih pola sata utakmice nije donelo neka prevelika uzbuđenja, iako je Crvena zvezda ponovo konstantno napadala, ali su gosti ponovo dobro izgledali u odbrani. Najbolju priliku sigurno je propustio Veljko Simić koji je pogodio prečku gola Lučanaca.

U narednom prvenstvenom kolu, Crvena zvezda gostuje u Subotici ekipi Spartaka, dok Mladost u Lučanima dočekuje vicešampiona Srbije, Radnički iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading