Voša i TSC žele da ostanu na vrhu tabele

Autor:

Sport

10.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tri odigrana kola Superlige Srbije, prvo mesto na tabeli dele novosadska Vojvodina i novi superligaš TSC iz Bačke Topole. Voša je procvetala pod vođstvom Nenada Lalatovića, ima tri pobede iz isto toliko mečeva uz gol-razliku 10:1.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Tim iz Novog Sada pokušaće u nedelju (20.00) da nastavi niz pobeda, na gostovanju u Surdulici protiv Radnika. Dan ranije priliku da se osami na čelu tabele imaće novi superligaš TSC. Ekipa iz Bačke Topole ređa pobede samo na strani. Naime, pošto stadion u Topoli još nije završen, TSC svoje utakmice kao domaćin igra u Senti. Pravi ispit za novog člana Superlige predstavljaće duel u subotu protiv ekipe Čukaričkog (17.00).

- Dobro smo započeli prvenstvo, imamo tri pobede iz isto toliko mečeva. Protiv Čukaričkog nas očekuje nimalo lak zadatak jer su oni, po mom mišljenju, treća ili četvrta ekipa u Srbiji. Čuka predstavlja miks iskusnih i mladih igrača, sa odličnim trenerom, koji igra napadački fudbal. Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu - poručio je Sabo.

Posle sjajne predstave u Evropi i pobede protiv Malatije (3:1), Partizan očekuje zanimljiv meč protiv Napretka u Kruševcu, gde je u prošlosti znao da ostane kratkih rukava.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading