Veliki pad karijere iskusnog veziste - Kagava u drugoj španskoj ligi!

Autor:

Sport

09.08.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Saragose Viktor Fernandez još u utorak je najavio da će klub sa Romarede napraviti šokantan potez na tržištu pre zatvaranja prelaznog roka. Javnost tada nije mogla da nasluti o čemu se radi, ali danas je otkriveno. Kako piše špansa Marka, u pitanju je japanski vezist Šinđi Kagava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šinđi Kagava

Isti izvor navodi da je Saragosa postigla dogovor sa Borusijom iz Dortmunda, pa će Kagava narednu sezonu provesti na pozajmici u redovima španskog drugoligaša.

Kagavina karijera u drastičnom padu prethodnih godina. Japanac je na vrhuncu bio kod Jirgena Klopa u Dortmundu, odakle je na leto 2012. godine prešao u Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šinđi Kagava

Ipak, partije iz dresa "Milionera" nije uspeo da preslika na Old Trafordu, pa je vraćen u Dortmund dve godine kasnije. Ali, Japanac više nikada nije bio onaj stari igrač.

Kagava (30) je ovog leta pregovarao sa Seltom, ali je na kraju u prvi plan iskočila Saragosa i dovela odličnog organizatora igre.

On će biti drugi Japanac u istoriji Saragose, još od Hasegave, koji na Romaredi igrao u sezoni 2015/2016.

Japanac će biti zamena za Pepa Biela, koji je prešao u Kopenhagen za 5.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading