Konte ga otpisao: Zvezda Intera se seli u Minhen!

Autor:

Sport

09.08.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić nalazi se na izlaznim vratima milanskog Intera. Inter je spreman da proda Perišića jer nije u planovima novog trenera Antonija Kontea za predstojeću sezonu. 30-godišnji Hrvat bi karijeru mogao da nastavi u Bajernu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Perišić

Nemački prvak bi hrvatskog reprezentativca doveo na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa sledećeg leta za 30 miliona evra. Bajern bi Perišića doveo kao zamenu za Leroja Sanea.

Nemački reprezentativac je bio glavna meta bavarskog velikana ovog leta, ali je povredio koleno na utakmici Komjuniti Šilda između Mančester Sitija i Liverpula pa je transfer za sada stopiran.

Nakon odlazaka Robena i Riberija, Bajernu nedostaje iskusan krilni napadač pa se Perišić čini kao savršen izbor. Prelazni rok u Nemačkoj traje do 2. septembra pa ima još dovoljno vremena da se ovaj transfer realizuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading