Počinje operacija "SMS": Inter krenuo u napad, evo koji uslovi moraju da se ispune za transfer!

Autor:

Sport

09.08.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski Inter, posle dolaska Romelua Lukakua iz Mančester junajteda, okreće se novoj velikoj operaciji i transferu srpskog reprezentativca iz Lacija Sergeja Milinković Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Međutim, gigant sa stadiona Ðuzepe Meaca mora prvo da dobije novac od prodaje Maura Ikardija i usmeri ga na Milinković Savića, navodi Gazeta delo Sport.

Ikardi se vrednuje na 75 miliona, sličnu cenu ima i bivši đak Vojvodine, uz 15 miliona kroz dodatne bonuse koliko su Rimljani bili spremni da ga puste u Mančester junajted, ali se engleski klub predomislio zbog ostanka Pola Pogbe.

Plan Intera i da se odrekne Žoaa Marija kako bi na toj poziciji ostavio prostor za Sergeja, fudbalera koga veoma poštuje sportski direktor Ðuzepe Marota i hteo je da ga dovede u Juventus dok je bio u tom klubu.


Na listi želja Antonija Kontea je i napadač Edin Džeko, s tim da Roma zateže oko obeštećenja i zahteva 20 miliona, iako Inter nudi pet manje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading