Savo Milošević blista: Ne mogu ništa da prigovorim momcima, Asano će tek praviti probleme protivnicima!

Autor:

Sport

08.08.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je savladao Malatiju sa 3:1 i najavio neko novo vreme, i ne čudi da je trener Savo Milošević bio zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević zadovoljan

- Uradili smo sve što smo planirali pre utakmice, osim primljenog gola, ali nemam srca i duše da prigovaram momcima. Dali smo tri gola, mogli smo još tri-četiri... Morali smo jednom i da primimo gol, prvi ove sezone, ali čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici. Ovo je prvo poluvreme, čeka nas pakao u Turskoj- rekao je Milošević.

- Važno mi je ono što sam rekao i pre meča - da možemo sa njima, da smo bolji od njih, ali to mora da se pokaže na terenu. Idemo korak po korak- dodao je Milošević.

Na konstataciju novinara da su njegovi brzi igrači stvarali problem rivalu, šef struke crno-belih je obrazložio.

- Evidentno je da će Malatija morati da napadne u revanšu zbog rezultata, a pričao sam i pričam o brzini od kada sam došao u Partizan i nisam pričao džabe. Vidite kad igrate protiv ozbiljnih ekipa koliko je brzina bitna. Nadam se da sada bar velika većina vidi zašto sam insistirao na brzini- reko je strateg crno-belih.

Japanac Takuma Asano je u prvom nastupu u dresu Partizana postigao gol i stvarao ogromne probleme gostima.

- Upravo on je najjače pojačanje, ako pričamo o brzini. Njega je nemoguće pratiti iz drugog plana i to je pogotovo teško ovoj ekipi Malatije, koja je u zadnjoj liniji dosta spora, ali imaće problem i mnogo brže ekipe jer je to neverovatna brzina. Prvi put je igrao sa ovom ekipom, mora da se radi, mogao je da postigne još nekoliko golova i očekujemo mnogo od njega. Dolazi iz velike ekipe i velikog kluba, to se od njega očekuje- zaključio je zadovoljni Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading