Ostojić pokvario trijumfalno veče u Humskoj: Nije dobro...

Autor:

Sport

08.08.2019

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo ćese pamtiti ovo veče na stadionu u Humskoj i velika pobeda nad Malatijom od 3:1. Senku na sjajnu igru Partizana bacila je povreda Partizanovog štopera Bojana Ostojića, koji je zamenjen u 79. minutu igre.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Posle meča, 35. godišnji defanzivac je naveo da je izašao zbog bola u primicaču, a u komentaru meča istakao da su crno-beli mogli i ubedljivije da slave, ali da još ništa nije gotovo.

- Žao mi je što smo primili gol. To je bilo najopasnije od njih. Morali smo u prvom poluvremenu da vodimo 3:0. Nije ništa dovoljno, čeka nas revanš, moramo još ozbiljnije da uđemo. Sutra je novi dan, idemo stepenik po stepenik. Što se tiče povrede mislim da nije dobro. Boli me primicač. Lep je osećaj zbog ovacija. I publika je prepoznala da možemo mnogo bolje, drago mi je što smo vratili publiku na stadion - rekao je Ostojić posle utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading