Kamp Deki5 okupio velikane: Od Montevidea do košarkaša Srbije

Autor:

Sport

08.08.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić i nekadašnji fudbaleri Partizana Saša Ilić i Danko Lazović bili su gosti na kampu Dejana Stankovića "Deki5".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Deki 5

Pored njih trojice, s mališanima na Zlatiboru i Kopaoniku družili su se poznati mladi glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

- Deki Stanković radi sjajnu stvar. Apsolutno znam o čemu govorim, jer sam se i ja posvetio radu sa decom na mom košarkaškom kampu i svestan sam koliku odgovornost sve to nosi. Sve ono što sam video me je zaista fasciniralo, ali ništa manje od čoveka i profesionalca kakav je Deki Stanković nisam ni očekivao. Kamp Deki zaslužuje sve pohvale i zato mi je mnogo drago da sam na ovaj način mogao da pružim podršku celom ovom projektu - konstatovao je Miloš Teodosić.

Saša Ilić, legendarni fudbaler Partizana, jedan je od onih koji je bio u poseti Kampu Deki5 u njegovoj premijernoj sezoni:

- Još prošle godine sam bio oduševljen, zato sam ovog leta poveo i Danka Lazovića da vidi jedan sjajan fudbalski projekat kakav je bio potreban Srbiji. Mogu da kažem, da je organizacija podignuta na još viši nivo, a verujet mi da je to bilo jako teško, jer je Deki Stanković u prvoj sezoni postavio vrlo visoke standarde - rekao je Ilić.

- Za mene je ovo veliko iznenađenje, ali i ohrabrenje kada vidim da neko sa ovakvom posvećenošću radi sa decom. Trebalo bi slediti primer Dejana Stankovića i po Srbiji praviti više ovakvih kampova koji su ovako profesionalno organizovani. Uživao sam, a srce mi je posebno puno kad sam video koliko sve ovo donosi radosti ovoj deci - zaključio je Danko Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading