Klop o Maneu: Spreman je!

Autor:

Sport

08.08.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop potvrdio je da se napadač Sadio Mane oporavio i da je u konkurenciji za meč sa Noričem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Liverpul i Norič u petak od 21 čas na "Enfildu" otvaraju novu sezonu Premijer lige.

Šampion Evrope je veliki favorit, a Klop je istakao da očekuje da Mane dobije određenu minutažu jer je propustio veći deo priprema.

- Izgleda mi da je spreman. Imao je prvi zajednički trening sa timom, sve deluje da je u redu. On je svakako opcija - kaže Nemac.

On ipak nije želeo da do kraja otkriva karte.

- Imamo dosta opcija, mofućnost da igramo sa različitim postavama. Nijedan igrač mi nije dao razlog da ga izostavim, tako da moram da donesen teške odluke. Moramo ostati takav tim protiv kojeg niko ne želi da igra - kaže Klop.

Menadžer Liverpula veruje da će publika biti važan faktor na putu ka novi pobedama u Premijer ligi i ostalim takmičenjima.

- Atmosfera na Enfildu će biti dobra, kao i obično. Znam da nas nestrpljivo očekuju, prošlo je dosta otkako nismo igrali pred našim navijačima. Moramo od početka biti u sezoni, spremni. Igrati sa sto odsto kapaciteta i stvoriti atmosferu kakva može da bude samo na Enfildu - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading