Preokret: Doktori u neverici, Pavkov se oporavlja!

Autor:

Sport

08.08.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov ipak bi mogao da bude u konkurenciji za revanš utakmicu sa Kopehagenom u Danskoj narednog utorka (20.00).

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Pojedini mediji su preneli da je napadač završio kvalifikacije, ali kako Telegraf nezvanično saznaje Pavkov se neverovatnom brzinom oporavlja, pa bi na teren mogao da se vrati  posle samo nedelju dana.

Ima intenzivne terapije koje mu drastično povećavaju šanse za nastup u Kopenhagenu u utorak uveče. Njegov organizam za sada odlično reaguje i ukoliko nastavi da se oporavlja ovom brzinom trebalo bi da bude jedan od putnika u avionu za Dansku.

Pitanje je koliko će biti u stanju i da igra, ali to već zavisi od daljih terapija, procesa oporavka i spremnosti stručnog štaba da možda rizikuje i "gurne ga u vatru" rovitog.

Pavkov se na prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona povredio već u drugom minutu, ali je pod bolovima ostao na terenu do kraja poluvremena. Čak je i postigao jedini pogodak za Zvezdu u 44. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading