Živković u Engleskoj?

Autor:

Sport

08.08.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok u Engleskoj završava se danas, a u poslednjim satima „pijace“ na Ostrvu, novi klub bi mogao da dobije i reprezentativac Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Živković

Andrija Živković očekuje vesti iz Engleske, pošto njegov menadžer užurbano radi na transferu, piše portugalski O Žogo. Bivši fudbaler Partizana nije u ozbiljnijim planovima trenera Benfike Bruna Lažea i ako u Lisabon stigne prava ponuda, Živković je slobodan.

Otkupna klauzulaza za 23-godišnjeg Nišliju iznosi 60 miliona evra, ali su na Lužu svesni da Živković ne može da dostigne tu cenu, pa će prema nekim najavama biti zadovoljni i sa 35 miliona evra obeštećenja. Ta cifra iz trke izbacuje Fenerbahče, koji se pominjao proteklih dana.

O Žogo piše da ima nekoliko zainteresovanih engleskih klubova, a pojedini su iz Čempionšipa. Ranije se spekulisalo da Živković ima ponude Evertona i Arsenala, ali trenutno ova dva kluba nisu opcija za srpskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading