Radoman sve detaljno objasnio: Portugalac brutalno oštetio Zvezdu!

Autor:

Sport

08.08.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbalski sudija Miroslav Radoman smatra da je njegov portugalski kolega Tijago Martins oštetio Crvenu zvezdu u duelu sa Kopenhagenom.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Radoman

Jedan od naših najboljih arbitara kaže da Portugalac preksinoć nije bio na visini zadatka.

- Suđenje nije bilo na nivou važnosti utakmice i Portugalac je imao tri odluke koje su direktno išle na štetu Zvezde. Sudija nije imao ujednačen kriterijum, svesno je propuštao da sudi faulove da ne bi morao da deli kartone. To je bilo evidentno kada je Zeka faulirao Ivanića i tada je morao da mu pokaže drugi žuti karton, ali on nije svirao ni prekršaj. To je svesno uradio, jer da je sudio faul, morao bi da isključi igrača Kopenhagena - objašnjava Radoman.

Osvrnuo se bivši arbitar i na penal za Kopenhagen, odnosno situaciju kada nije dosuđen jedanaesterac za crveno-bele.


- Martins je bio na pet metara od tog duela i mogao je odmah da dosudi da je stekao utisak, ali je to uradio na asistenciju pomoćnika. Odluka je bila pogrešna, jer je to bio iznuđen kontakt, kada napadač namerno ulazi u protivnika da bi simulirao prekršaj. Ako je to sudio, onda je ona situacija pred golom Kopenhagena mnogo više bila za penal. Ben je imao kontrolu lopte i da Zeka nije startovao, mogao je da šutira na gol. Zeka je sa leđa uleteo Benu u telo i to je bio čist prekršaj. Sudija je u svim elementima podbacio i oštetio Zvezdu - kaže Radoman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading