Luiz ostaje u Londonu, ali ne među "plavcima"

Autor:

Sport

07.08.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Luiz i poslednji dan prelaznog roka jednostavno ne mogu jedan bez drugoga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Luiz

Pre tri godine, 31. avgusta, Brazilac je bio zvezda, pošto je iznenada poslednjeg dana prešao iz Pari Sen Žermena na Stamford Bridž za 35.000.000 evra. Tri godine kasnije sprema se identičan scenario, samo što bi promena sredine ovog puta podrazumevala minimalnu kilometražu i prelazak u redove gradskog rivala Arsenala.

Francuski L'Ekip, tačnije njegov transfer guru Igo Delom, javljaju da 32-godišnji Luiz na sve načine pokušava da ode iz Čelsija. Poznati novinar piše da je situacija na Stamfordu ovog popodneva "vrlo napeta" jer je Brazilac u odmaklim pregovorima sa Tobdžijama.

Arsenal mu je, navodno, poslao konkretnu ponudu, a koliko je Brazilac odlučan da napusti Čelsi govori i informacija da je odbio danas da trenira nakon što su Plavci odlučili da mu blokiraju transfer u severni London. Zanimljivo da se iza transfera krije superagent Kija Jurobhijan koji je menadžer Davida Luiza, a nedavno je postavio i njegovog zemljaka Edua za tehničkog direktora Arsenala.

Dovođenjem Davida Luiza Tobdžije bi konačno rešile toliko sporno pitanje novog štopera nakon što nisu imali sreće sa Upamekanom (Lajpcig) i Ruganijem (Juventus). Ipak potrebno je i da se Čelsi složi, a za dogovor im ostaje 24 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading