Brekovica iz Bosne zove Ronaldinja da igra za njih!

Autor: I.MOMČILOVIĆ

Sport

06.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji fudbaler na svetu brazilski majstor Ronaldinjo (39) ostao je bez prebijene pare jer zbog dugova i sudskih procesa ima samo šest evra na računu. Međutim, pomoć slavnom fudbaleru stiže iz Bosne i Hercegovine. Naime, neimenovani navijač Fudbalskog kluba Brekovica iz okoline Bihaća, koji se takmiči u drugoj ligi Federacije BiH, uvidevši u kakvim je problemima nekadašnja zvezda Barselone, ponudio je pomoć.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

Simpatizer je poslao poruku slavnom Brazilcu preko Instagrama, ali je, umesto portugalskog ili španskog, koristio naš jezik, pa će gotovo sigurno Ronaldinju trebati prevodilac.

- Brate, čujem da nemaš ni 12 maraka na računu. Ako hoćeš, mogu ti ja rešiti klub - 50 maraka po utakmici. Naravno, ako budeš trenirao i igrao u prvih 11, moraš se dokazati. Klub je NK Brekovica, isplata je posle utakmice, a ima i roštilj - stoji u poruci anonimnog navijača nekada najboljem fudbaleru planete.

Foto: instagram.com/printscreen
Poruka upućena Ronaldinju

Da li je u pitanju samo šala ili bi neko voleo da se upozna sa idolom, ostaje misterija. Tek za kraj je poručeno da bi bilo lepo da se vide na stadionu.

- Razmisli, brate, pa javi, ako Bog da, da se vidimo na Dubravama - napisao je na kraju simpatizer Brekovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading