Ne znate gde da pratite Zvezdin pohod ka Ligi šampiona? NIKAKAV PROBLEM

Autor:

Sport

05.08.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i ove godine žele učešće u Ligi šampiona. U utorak u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić" crveno-beli igraju prvi meč protiv Kopenhagena 20.45, a utakmicu možete pratiti ekskluzivno na Klik TV-u. Pošaljite sms poruku na 5500 i ukucajte Klik Tv.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su do utakmice stigli posle beogradskih 2:0, i poraza od 2:1 u Helsinkiju, od istoimene ekipe. Dok je Kopenhagen u oba meča protiv TNS-a slavio sa 2:0 u gostima, i na domaćem terenu minimalnim rezultatom 1:0.

Aplikacija "Klik TV" vam omogućava da gledate vrhunske utakmice na jednom mestu. Gledajte Klik TV putem vaših telefona (preuzmite Klik TV aplikaciju na Play Store-u klikom na Klik TV ili na App Store-u klikom na Klik TV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Pošaljite poruku KLIK na 5500 i budite uz Klik TV i fudbalski spektakl u utorak od 20.45. Šifru za gledanje Klik TV dobićete slanjem sms poruke sa tekstom KLIK na broj 5500.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading