Šok informacija iz Španije: Bejl i Zidan već tri meseca bez razgovora!

Autor:

Sport

04.08.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gereta Bejla niko ne želi u Real Madridu, bio je nadomak odlaska u Kinu, transfer je propao, pa je ostao na "Santiago Bernabeu."

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl i Zinedin Zidan

Engleski Dejli mejl tvrdi da se Geret Bejl i trener Zinedin Zidan  poslednji put razgovarali početkom maja. Bilo je to u trenutku kad su Realu ostale još tri utakmice do kraja sezone. Zidan je navodno tada Bejlu rekao da više ne računa na njega.

I iako je Bejl i dalje u klubu, Zidan nema nameru da promeni ponašanje prema Velšaninu, čak je nedavno rekao da bi bilo najbolje da što pre ode iz kluba.

Bejlovi prijatelji, kako piše Dejli mejl, ne razumeju stav trenera prema igraču, koji je s Realom osvojio 13 trofeja i koji nikad nije bio problematičan. Ističu da je Zidan bio u klubu 2016. kad je Bejl dobio produženje ugovora sve do 2022. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Englezi takođe spekulišu da je Zinedin Zidan počeo da nervira predsednika kluba Florentina Pereza koji navodno želi da ga se reši i vrati Žozea Murinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading