Gospodin Džaja dao 120€ za ležaljku!

Autor:

Sport

05.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se fudbaleri Crvene zvezde spremaju za presudne evropske bitke sa Kopenhagenom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, počasni predsednik i najbolji igrač u istoriji velikana sa Marakane Dragan Džajić (73) odmara se u Crnoj Gori. Ekipa Srpskog telegrafa ulovila je legendarnog Džaju kako uživa na luksuznoj Kraljičinoj plaži u Budvi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Džajić odmara na Kraljičinoj plaži

O kakvom je mestu reč najbolje govori to što je za iznajmljivanje ležaljke neophodno izdvojiti čak 120 evra, a nekadašnjem vihornom krilu najtrofejnijeg srpskog kluba to očigledno ne predstavlja nikakvu prepreku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Džajić

Fantastični dribler rodom sa Uba na elitnu plažu koja je dobila ime dobila po kraljici Mariji Karađorđević došao je bez supruge Branke iako je sa njom doputovao u Budvu. Dragan Džajić se nakon kupanja u Jadranskom moru sunčao na ležaljki, a niti jednog trenutka sa glave nije skidao beli kačket, pa čak ni tokom brčanja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Džajić

Bivši čelnik crveno-belih u Budvi, tačnije Miločeru, poseduje kuću još od 1985. godine, a u septembru 2008. godine dobio je i crnogorsko državljanstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading