Đordi Alba dobio konkurenciju, Barselona dovela novog levog beka!

Autor:

Sport

04.08.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona dobija novog igrača. Žunior Firpo je danas prošao medicinske preglede u Barseloni, a ubrzo je ozvaničena objava pojačanja. Firpo će u Barseloni igrati u narednih pet sezona, dakle do 2024. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žunior Firpo

Betis i Barsa su se već dogovorili, a cela operacija će biti teška 18.000.000 evra plus 12.000.000 evra u bonusima, što je naknadno otkriveno.

Katalonski Mundo najavljuje da će Firpo čak danas biti predstavljen kao novi igrač Katalonaca pred utakmicu s Arsenalom. Otkupna klauzula postavljena je na 200.000.000 evropskih novčanica!

U prošloj sezoni Fipro je imao 29 utakmica u svim takmičenjima, od čega 24 u Primeri. Skupio je ukupno tri gola i pet asistencija, odnosno 2.314 minuta na terenu.

Radi se o igraču koji je veoma brz, imao veliki korak pa kada uhvati punu brzinu deluje kao da "preskače" svoje protivnike.

Ovaj momak rodom iz Dominikanske Republike je dakle spreman da bude zamena za Đordija Albu, ali ako bude igrao kako zna, Albi neće biti lako da ostane prva opcija po levom boku.

Firpo se ovog leta povezivao i sa Liverpulom, ali je na kraju Barselona uspela da dođe do njega i to za dosta manji novac nego što se prvo pominjalo, a to je 50.000.000 evra. 

Barselona večeras od 20 časova igra protiv Arsenala, pa ćemo videti da li će Firpo biti predstavljen pre meča, ili će se sačekati ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading