Tadić spasio Ajaks, pa prodrmao saigrače: Moramo da se pogledamo u oči...

Autor:

Sport

04.08.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić nije zadovoljan posle remija kluba iz Amsterdama na gostovanju Viteseu (2:2). Tadić je pogotkom u 75. minutu doneo bod šampionu Holandije, ali on nije zadovoljan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

I prošle sezone je Ajaks na startu ispuštao poene, tako da Tadić kaže da će morati da budu bolji ako žele da odbrane duplu krunu u Holandiji.

- Taj gol koji sam postigao je irelevantan. Moramo da osvajamo bodove, a jedan bod nije dovoljan za klub kakav je Ajaks- rekao je razočarani Tadić po završetku meča prvog kola Erdivizije.

On kaže da ekipi nedostaje oštrine pred golom protivnika.

- Uvek je teško početi sezonu u željenom ritmu. Moramo imati taj ubilački instinkt. Stvaramo sasvim dovoljno prilika, ali u tim situacijama moramo biti precizniji i koncentrisaniji- upozorava reprezentativac Srbije.

Kaže da će svi zajedno analizirati ovaj meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Svako od nas mora da igra bolje. Moramo da napadamo i da se branimo bolje, moramo da se pogledamo u oči i kažemo zbog čega nismo pobedili u ovom susretu. Moramo biti samokritični- zaključio je Tadić.

Trener Erik ten Hag smatra da zna šta je razlog što Ajaks nije pobedio.

- Mnogi igrači prvi put igraju zajedno, imamo i dalje problem u koordinaciji pojedinih linija. Ipak i pored toga imali smo neverovatne prilike. Možda čak 15, trebalo je da postignemo više od dva gola. Video sam mnogo toga dobrog, ali rezultatom nisam zadovoljan- zaključio je trener Ajaksa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading