Ćiribu,ćiriba igra Voša kao Barsa: Lalini momci razmontirali "Građevinare!"

Autor:

Sport

03.08.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da navijači Vojvodine ponovo zapevaju tu pesmu na melodiju Garavog sokaka, koja se orila sa tribina Karađorđa u godinama kada se novosadska Stara dama borila za trofeje.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Vojvodine

Renovirana, nova Vojvodina zaista pokazuje novo lice. Treće kolo – treća pobeda. Najubedljivija do sada. U premijernoj utakmici na stadionu u Novom Sadu razbijen je Rad – 5:0 (3:0). Nisu "Građevinari" imali zrno šanse, pitanje je bilo samo koliko će da broje do kraja.

Igra Voša onako kako su uvek igrale ekipe Nenada Lalatovića: agresivno, tvrdo, direktno na gol, bez mnogo komplikovanja. Pritisak na Rad od prvog minuta naterao je goste da im se povija odbrana kao klasje u ravnici. 

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Vojvodine

Jedna, druga, treća šansa za domaće su prošle bez gola, a onda je krenula „serijska proizvodnja“.

Pet komada – četiri strelca. Seriju je otvorio Bojan Matić, koji je samo podmetnuo stopalo na drugoj stativi, na metar od mreže. Nastavio je mladi Đuričin odmah u sledećem napadu.

Dva gola za dva minuta, kao protiv Mačve u prvom kolu. A, poluvreme je zaključio Eze. U drugom delu dve prelepe akcije i majstorske egzekucije Mihajla Neškovića, momčića od 19 leta.

RepublikaFoto: Starsport
Emil Rockov je večeras odigrao 100. utakmicu u dresu Vojvodine

Odavno se nisu čuli toliki aplauzi na Karađorđu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading