Milošević: Nema razlike između Mačve i Malatije, ne živimo i prošlosti!

Autor: Tanjug

Sport

03.08.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević pozvao je svoje fudbalere da meč protiv Mačve na svom terenu shvate kao da je evropska utakmica i na pravi način naprave uvertiru pred Malatiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Savo Milošević

- Jako bitna utakmica u nizu, sve u avgustu su od velikog značaja. Dolazi nam Mačva posle teških mečeva s Velšanima i važno je da se oporavimo fizički. Posle toga, čeka nas ključna utakmica (Malatija), probaćemo da zadržimo gro igrača u startnoj postavi, a pojedince rotiramo- rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Meč će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne Partizanu još iz prošle sezone zbog uvredljivih skandiranja navijača.

- Jako mi je žao što neće biti publike. Pre samo dva dana bio je veći broj ljudi nego što je praksa i bilo bi lepo kada bi bilo tako protiv Mačve, ali ne može. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat kako bismo na najbolji način uputili pozivnicu navijačima za Malatiju- rekao je strateg crno-belih.


Kako je naglasio, Mačva je poslednjih godina jedan od najpozitivnijih primera u srpskom fudbalu.
RepublikaFoto: Starsport

- Mačva je nama prijateljski klub. Imamo ljude bliske meni, svima nama, Ivicu Kralja, Darka Teškovića... Drago mi je što je Mačva uspela da se digne na viši nivo. Moramo ozbiljno da je shvatimo, da imamo prilaz kao da je evropski duel- rekao je Milošević.

Ističe da je svestan kikseva iz prošle sezone, ali da ne živi u prošlosti.

- Mnogi su uspeli da nas iznenade prošle godine, ali ne želim da se vraćamo na to. Potpuno je samoubistvo život u prošlosti u fudbalu. Jasno je da moramo da budemo bolji... Znam da je zanimljivije i atraktivnije igrati Ligu Evrope, ali oni igrači koji tako razmišljaju neće biti u prvoj postavi. Za mene nema podele, svaka utakmica mora isto da se tretira- zaključio je Milošević, konstatujući da očekuje još dva ili tri pojačanja do kraja prelaznog roka.

Utakmica 3. kola Superlige Srbije Partizan - Mačva igra se u nedelju od 20 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading