Donald se vraća "kući": Mnogo želim pobedu protiv Partizana!

Autor:

Sport

03.08.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac "delija" Mičel Donald vraća se u Beograd u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope da se suoči sa nekadašnjim "večitim" rivalom, ovoga puta u dresu Malatije. Iako zna da ga čeka "topla dobrodošlica" od strane "grobara", Holanđanin se raduje meču u četvrtak veče. I veruje u trijumf Malatije.

RepublikaFoto: ST/D.KADIĆ
Mičel Donald ponovo u Beogradu

- Obradovao sam se žrebu i veoma sam srećan što se vraćam kući. Koncentrisali smo se na Olimpiju i nije bilo lako da je izbacimo. Saigrači me nisu mnogo pitali o Partizanovim igračima, ali smo razgovarali o tome kakav je stadion i kakva se atmosfera očekuje- rekao je Mičel Donald za "Sportski Žurnal".

Crno-beli su značajno promenili tim u odnosu na period kada je Mičel Donald bio učesnik večitog derbija.

- Stvarno ih ne pratim, pa ne mogu da odgovorim na pitanje od koga nam preti najveća opasnost. Poznajte me dugo, videli ste da ne obraćam pažnju na protivnika nego na svoj tim. Ne potcenjujemo Partizan, ali mnogo želimo pobedu- jasan je Donald.   

Dolazak u Beograd sa Malatijom Mičel Donald bi mogao da iskoristi da se vidi sa starim prijateljima.

- Možda se vidimo posle utakmice, pre je potpuni fokus na igri. Nadam se da će dva dana ranije Zvezda da pobedi Kopenhagen. Uvek sam uz klub- rekao je Donald.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading