GOREO SAM OD ŽELJE DA SLAVIM SA JUGOM

Autor:

Sport

03.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo čudo od deteta predstavilo se navijačima Partizana. Filip Stevanović (16) ušao je u igru protiv Konahs ki nomadsa (3:0) na početku drugog poluvremena, a da se upiše u strelce, bilo mu je potrebno samo 27 minuta nastupa u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Strelci... Ožegović i Stevanović

Mladi napadač probio je po levoj strani šesnaesterca, fintom prevario čuvare i poslao loptu pored golmana gostiju, postavio konačan rezultat, a onda otrčao da slavi sa najvatrenijim pristalicama crno-belih.

PLJUŠTALE ČESTITKE

- Proslava gola naravno na jugu. To mi je oduvek bila želja kad postignem prvenac u Partizanu. Čestitali su mi svi, porodica, prijatelji, saigrači, treneri.. Stvarno sam presrećan. Nisam imao tremu jer imam veliku želju za dokazivanjem. Zato sam zahvalan stručnom štabu i celoj ekipi što me opuštaju svakim danom sve više. Želja kao napadaču mi je da postignem gol kad god mogu, ovu priliku sam morao da iskoristim. Naravno, najbitnije je da ekipa pobeđuje. Sve to se desilo baš na utakmici na kojoj sam postigao prvi gol - istakao je Stevanović, koji je prvencem postao drugi najmlađi strelac u istoriji "parnog valjka", odmah iza Dušana Vlahovića.

VELIKI APETITI

Mladi izdanak crno-belih osvrnuo se i na samu utakmicu protiv žilavih Velšana čiji su bedem jedva probili i u gostima i u Humskoj. Apetiti su porasli, ali Filip ostaje čvrsto na zemlji.

- Najbitnije da smo ih se rešili. Bilo nam je dosta teško jer nismo puno znali o protivniku. Najbitnije da smo prošli i sad idemo dalje. Želja nam je da se plasiramo u Ligu Evrope, da tamo odigramo dobro. Naravno, napadamo i duplu krunu u Srbiji - dodao je Stevanović.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić

Ćirković: Bekovi, čuvajte se,

ovo dete je nemoguće čuvati

Milivoje Ćirković (42) odigrao je puno velikih utakmica za Partizan, čuvao je evropske zvezde, ali priznaje u razgovoru za Srpski telegraf da se već vidi da je Filip Stevanović nerešiva enigma.

- Bekovi, čuvajte se, ovo dete je nemoguće čuvati. To mislim o onome što je Filip pokazao na terenu. Strašno samopouzdanje sa kojim je zaigrao, bez obzira na to ko je rival. Brz je, ima dribling, ne obazire se na čuvare, poseduje sve što je potrebno da bi bio budućnost Partizana. Još je dete iz škole crno-belih - istakao je nekadašnji defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading