Ako Hrvati požele Srbina i dovešće ga, ali...

Autor:

Sport

02.08.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Lazar Marković odbio je ponude iz Srbije, Kine i Turske jer čeka zagrebački Dinamo, piše Večernji list.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković

Nekada krilni napadač Partizana, kome je nedavno istekao ugovor sa Liverpulom, od Dinama je tražio 800.000 evra platu po sezoni.

On bi tako postao najplaćeniji igrač u hrvatskom fudbalu, međutim, čelnici sa Maksimira još uvek razmišljaju.

Marković je po ukusu trenera Dinama Nenada Bjelice, ali je neophodno da se "raščisti" situacija na tim pozicijama i reši status Danija Olma, za koga postoji veliko interesovanje širom Evrope.

- Budemo li poželeli, mi ćemo Markovića i dovesti. Ali u ovom trenutku na to se još nismo odlučili - prenosi Večernji list reči neimenovanog izvora iz Dinama.

Dinamo za Olma traži 30 miliona evra, ali za sada nije stigla takva ponuda u klub. Čim se reši njegov status, postoje veliki izgledi da se prvak Hrvatske okrene transferu Markovića, željnog da "osveži" karijeru posle ne baš dobrih izdanja na pozajmicama u Fenerbahčeu, lisanskom Sportingu, Halu, Anderlehtu i Fulamu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading