Bolesne pare: Junajted oborio svetski rekord i kupio Megvajera!

Autor:

Sport

02.08.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski defanzivac Hari Megvajer uskoro će postati novi član Mančester junajteda, prenose britanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Megvajer

Kako se navodi, Lester i Junajted su uspeli da se dogovore oko cene Megvajera posle višemesečne sage.

"Crveni đavoli" bi trebalo da "lisicama" plate oko 92 miliona evra, ali još nije poznato da li će sve biti odmah isplaćeno ili u ratama, kao i da li će transfer uključivati bonuse.

Podsetimo, 26-godišnji štoper reprezentacije Engleske nije bio u sastavu za Lesterov meč protiv Atalanta u petak, što je bio prvi znak da će i zvanično napustiti ekipu.

Ukoliko se obestini pisanje brojnih britanskih medija, Junajted će "pobediti" Liverpul u visini transfera za jednog defanzivca, pošto su "redsi" prošle sezone Virdžila van Dajka platili 82 miliona evra.

Megvajer je pre Lestera nastupao za Šefild Junajted, Hal i Vigan, a za bivšeg šampiona Engleske odigrao je 76 mečeva u svim takmičenjima.

Tim koji predvodi Ole Gunar Solskjer je prethodno obezbedio potpise Arona Van Bisake iz Kristal Palasa i Danijela Džejmsa iz Svonsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading